Home ARCH Dag 5 April 2024

ARCH Dag 5 April 2024

Vorige week brachten we samen weer een inspirerende ARCH Dag tot stand! Ervaringsdeskundigen, medische en paramedische zorgverleners, onderzoekers en meer kwamen samen om te discussiëren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zeldzame systemische auto-immuunziekten. De waardevolle inzichten zullen zeker een vast onderdeel worden van onze gezamenlijke vervolgplannen bij toekomstige ARCH Dagen!

Na een inleiding van Pieter van Paassen en een boeiende kennissessie van Sjoerd Timmermans en Daan van Doorn van het Maastricht UMC+ over complement bij systemische auto-immuunziekten, kwamen de werkgroepen Sjögren, Systemische Lupus Erythematodes / Antifosfolipidensyndroom, Systemische Sclerose / MCTD en Vasculitis bijeen om de nieuwste ontwikkelingen en (nieuwe) onderzoeken te bediscussiëren.

Tijdens volgende ARCH Dagen geven wij graag nóg meer ruimte om jonge onderzoekers en frisse ideeën een podium te geven. Wilt u hieraan invulling geven of heeft u andere opmerkingen? Dan hoort het ARCH Team dat graag!

Er zijn al tientallen aanmeldingen voor de volgende ARCH Dag op 6 December 2024! Bent u er ook weer bij? Meld u nu aan via: https://lnkd.in/ec_AQ_Pc

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom ARCH en/of lid te worden van een van de werkgroepen voor medische en niet-medicamenteuze zorg voor mensen met systemische auto-immuunziekten, kunt u zich aanmelden via onze website: arch.nl